gewoon, bijzonder

contact met Conny

06 27 37 36 70

dag en nacht bereikbaar

DA“Standaard zit niet in mijn woordkeuze.”

Jouw verdriet kan ik met geen mogelijkheid wegnemen maar wel kan ik je met groot inlevend vermogen terzijde staan. Bij mij is veel mogelijk, ik ken geen vaste aanpak of vaste uitvaart. Ik luister, verwoord, bied aan en denk mee. Bij mij is niets “gek”. De uitvaart is volgens mij een afsluiting van het leven dat iemand geleefd heeft en daarom staan jouw keuzes bij mij altijd centraal.

 

Goed afscheid nemen is belangrijk voor diegenen die achter blijven. Dat doe je niet van vandaag of morgen maar stap voor stap, dag voor dag. We denken snel dat een uitvaart pas persoonlijk is als het heel bijzonder en uniek is. Maar volgens mij gaat het daar helemaal niet over. Voor mij is de uitvaart niet alleen de dag van de crematie of begrafenis, maar de hele week die daar naartoe leidt. Afscheid nemen begint op de dag van overlijden. Bij iemand die ziek was vaak al daarvoor. En daar zit voor mij het persoonlijke. Hoe kun je in die dagen de dingen doen op een manier die voor de overledene en jou het beste past. Ik geef daar veel ruimte voor en aandacht aan.

 

 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.