Drukwerk

Een laatste bericht……..
De aankondiging van een overlijden door een kaart, advertentie of uitnodiging is naar mijn idee een heel persoonlijk onderdeel van het afscheid. 

Een laatste bericht van jouw dierbare mag gewoon, bijzonder zijn. Ik werk dan ook niet met standaard kaarten. Liever maak ik de kaart met jullie samen, zodat deze echt passend is. Met elkaar zoeken we naar de vorm en de juiste woorden. Een klein gedichtje of een uitspraak die zo typisch was voor hem of haar. Wil je een afbeelding op de kaart? Dan zoeken we iets wat past bij de overledene of maken we foto’s van iets wat hem of haar dierbaar was. Ik maak een voorstel, welke we samen gaan finetunen. Net zo lang tot het precies is zoals jullie dat willen. Zo wordt de kaart altijd persoonlijk.

De aankondiging, kaart en/of advertentie kunnen we maken als we weten waar en wanneer de uitvaart gaat plaats vinden. We proberen de kaart zo snel mogelijk klaar te hebben zodat genodigden tijdig op de hoogte zijn. Mijn ervaring is, dat als de kaart de deur uit is, er weer wat meer rust komt. De dagen daarna kunnen we kijken of een herinneringskaartje wenselijk is. Mocht dat zo zijn, dan kan ik je daar natuurlijk ook weer bij helpen.